​Hovedentrepriser

Hovedentreprise af byggefirma med 50 års erfaring

​Leder du efter et byggefirma, som kan varetage din hovedentreprise? Så benyt os som din hovedentreprenør. Med mange års erfaring i faget er dit projekt i trygge hænder hos os fra start til slut.

Bang Nielsen Entreprise A/S varetager små som store hovedentrepriser på hele Sjælland. Med base i Jægerspris har vi mange opgaver i København og resten af Hovedstadsområdet for både det offentlige og private investorer. 

Kvalitet til tiden

Som hovedentreprenør har vi ansvaret for, at arbejdet bliver udført til alles tilfredshed. Derfor er det vigtigt for os, at vi overholder vores aftaler og leverer projektet i høj kvalitet samtidig skal vi levere til den aftalte pris og den aftalte tid.

Ved hovedentrepriser har vi ansvaret for, at byggeriet udføres til tiden og til den rigtige pris. Samtidig varetager vi al koordination og kommunikation med underentreprenørerne. Det minimerer din risiko for fejl og misforståelser.

Alt fra typehuse til specialopgaver

Gå på opdagelse i vores referencer, hvor du kan se et udsnit af vores tidligere projekter. Vi har blandt andet opført rækkehuse på Rosengårdsvej i Gerlev nær Jægerspris samt byggemodning af den ca. 6.550 m2 store grund inklusive kloak og øvrige installationer i jorden.

Vi har både stor erfaring med opførelse af typehuse og rækkehuse, men påtager os også gerne særlige opgaver, der kræver de helt rette kompetencer og et stort overblik. Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

50 års erfaring

Vi bestræber os på altid at aflevere projektet til den aftalte deadline.

Byggeri til tid tiden og til den aftale pris

Med os som sam​arbejdspartner får du valuta for pengene.

Ingen opgave er for lille eller for stor

Det sker ved at levere kvalitet til tiden og til de aftalte priser.

Kontakt

Tlf.: 47 52 20 02

E-mail: info@bang-nielsen.dk
CVR: 40992952

Adresse

​Bang Nielsen Entreprise A/S

Lyngerupvej 28
3630 Jægerspris